Sortiment

Chokladtempereringsmaskiner

Chokladtempereringsmaskiner med helautomatisk och kontinuerlig temperering.

I LCM Chokladmaskiner kan användaren fylla på med smält, otempererad choklad under tiden man arbetar.

Rengöring av LCM Chokladtempereringsmaskiner är enkelt vilket gör det smidigt att byta chokladsort. Chokladtankarna tillsammans med det inre rörsystemet kan spolas igenom med varmt vatten.

Välj mellan modellerna med 1, 2 eller flera tankar för olika sorters choklad.

LCM 25 AT · 40 AT · 60 AT

Flexibla formfyllningsrör tillåter flera användningsområden.

Det är möjligt att fylla på med flytande choklad under drift.

Med modellerna LCM 40 AT och LCM 60 AT är det möjligt att fylla choklad med en synlig nivåkontroll på maskinen i kombination med en LCM smältbehållare (LCM M modeller).

LCM 25 AT/S · 40 AT/S · 60 AT/S

AT / S-modellerna har motsvarande funktioner som LCM AT-modellerna men är utrustade utan ett integrerat uppvärmt fack.

De är idealiska för att manuellt avlägsna härdad choklad och för fyllning av beläggnings- eller doseringsmaskiner av alla märken och modeller. Flexibla formfyllningsrör tillåter flera användningsområden.

Det är möjligt att fylla på med flytande choklad under drift. Med modellerna LCM 40 AT/S och LCM 60 AT/S är det möjligt att fylla chokladen helt automatiskt med en synlig nivåkontroll på maskinen i kombination med en LCM smältbehållare (LCM M modeller).

Drift, byte av choklad och rengöring för dessa modeller är enkelt.


Chokladtempereringsmaskin med 2 tankar.

Välj mellan de tre modellerna: LCM TWIN Temper 25 AT, 40 AT eller 60 AT.

LCM TWIN Temper är speciellt utvecklad för att kontinuerligt ha två typer av tempereringschoklad tillgänglig.

Båda tankarna arbetar helt oberoende av varandra och kan automatiskt fyllas med flytande choklad med hjälp av LCM smältbehållaren (LCM M modeller).

Enkel rengöring och rörlighet säkerställer flexibel användning av LCM TWIN Temper Models.

För flera tankar finns LCM Triple Temper och Choco-Bar

LCM Choco-Bar var speciellt utformad för upp till sju olika typer av choklad som ska tempereras samtidigt. LCM Triple Temper erbjuder temperering av upp till tre typer av choklad.

Den kontinuerliga cirkulationshärdningen i tankarna fungerar helt oberoende av varandra och kan manövreras individuellt.

Den härdade chokladen avlägsnas genom formfyllningsrören.

Enkel rengöring och byte av choklad med utloppsrör på baksidan är möjlig.

Välj mellan 3 till 6 kranar.


© Ringdahls Bageriutrustning AB