Sortiment

Manuell tempereringsenhet

Manuella tempereringsenheter är idealiska för att fylla ihåliga kroppar och alla typer av formar eller för beläggning och doppning av olika produkter som godis och kakor.
De håller beläggningen tempererad i enheten vid arbetstemperatur hela dagen.

Modellerna LCM 25 T och LCM 25 TP håller 25 kg vardera chokladhärdad. LCM25 TP är dessutom utrustad med en pump. Eftersom pumpens drivmotor är avtagbar och tankarna kan lossas är det mycket lätt att rengöra.

 

Teknisk data 25 T

Bredd: 60 cm
Djup: 55 cm
Höjd: 42 cm
Vikt: 15 kg
El: 230 V, 500 W
Kapacitet: 22 kg

Teknisk data 25 TP

Bredd: 60 cm
Djup: 55 cm
Höjd: 64 cm
Vikt: 25 kg
El: 230 V, 600 W
Kapacitet: 22 kg

 

© Ringdahls Bageriutrustning AB