Chokladöverdragningsmaskiner
Helautomatiska chokladtempereringsmaskiner med överdragsband
LCM Chokladdraperingsmaskiner erbjuder hög flexibilitet när det gäller chokladdoppning. Hel eller halvdoppnigstillbehör är standard
Välj mellan de olika modellerna nedan.
Med bandbredd från 180mm upp till 700mm.
Enkel att rengöra för att smidigt kunna byta chokladsort.
Den mista maskinen finns i ett väldigt kompakt utförande för att passa även i de minsta utrymmena .
Smält choklad kan fyllas på i maskinen under produktion utan att tempereringen påverkas.
Finns i ett flertal olika utförande och bredd på överdargsband.
Chokladdoppningsmaskiner med extra pump för extra stort flöde .
De större maskinerna kan utrustas med en extra pump för att maximera flödet av tempererad choklad och täcka även stora produkter med hög åtgång av choklad.
Finns i modellerna LCM 240, 320, 420 ATC/P 600 ATC/P